Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom oponze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwe onsbevinden en waarwe zijngeweest! Meer informatie overons en de reis diewe gaanmaken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voorde mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Wezien je graag terug oponze reislog envinden het erg leuk alsaf en toe eens een berichtje achter laat!
Leuk dat je metons meereist!
Feike en Marije
Hallo Marije en Feike,
Ik reis graag op deze manier met jullie mee. En wie weet ontmoeten we elkaar ook nog wel in Zambia.
Ik heb jullie al vast 200 foto's extra gegeven, uiteraard te gebruiken voor jullie zelf, maar misschien ook wat extra van het weeshuis.
Succes net alle voorbereidingen.
Ineke
Beste Marije en Feike,
In voorbereiding op onze reis naar Zambia kwam ik op jullie weblog terecht. We gaan midden juli naar Zambia en zullen "ons" oude ziekenhuis bezoeken. Van 1989 tot 1992 werkten Florence (mijn echtgenoot) en ik in Our Lady's Hospital, Chilonga. Onze oudste zoon, Douwe Mubanga, is in 1990 in het ziekenhuis geboren. Nu hij bijna 18 is, leek het ons bijzonder om nog een keertje met z'n vieren naar Zambia te gaan. Koen is in 1992 in Nederland geboren.
We komen elkaar niet tegen in Zambia, maar zullen jullie weblog met veel interesse volgen. Hebben jullie het e-mail adres van Pauline. De mail die ik gisteren aan haar stuurde, kwam terug. Misschien is haar e-mailadres veranderd.
Groeten, succes met alle voorbereidingen en een heel goede tijd in Chilonga
Lieve Feik en Marije,
Een verjaardagscadeautje: 300 foto's extra. Nu verwachten we natuurlijk ook een heleboel plaatjes!
Liefs,
Ella
Muli shani Feike en Marije,
Zo ik spreek al een woordje Bemba! Nu jullie nog :)!
Alvast heel veel reisplezier toegewenst! Ik hoorde gisteren van Feike dat hij inmiddels 2 fototoestellen heeft (dus nu moeten jullie wel foto's op de site zetten)!
Ajuus,
Stefan
Wij wensen jullie een goede reis . en we zullen jullie volgen.
Gods zegen toegewenst.
veel liefs Aniko/Be/Ester (Romania)
Dat was even gezellig gisteren! Sem heeft ook zijn ogen uitgekeken.. ;-) Heel veel plezier in Zambia en we blijven jullie natuurlijk graag volgen!!
Dikke smakkerd,
van ons 3tjes (en een high five van Sem, fluisterde hij in mijn oor).
Lieve Feike en Marije,
Een hele goede reis gewenst en we zien jullie verhalen en foto's met plezier tegemoet!
Groetjes van de familie!
Hoi Marije en Feike,
Hebben jullie een goede reis gehad? De zambiase "snelweg" overleefd? Heel veel plezier daar, houd ons op de hoogte!
Vincent en Simone
Hoi Feike en Marije!
Het begin klinkt super leuk. Grappig dat jullie van Basten, van het Schip en Boogerd op reis naar Zambia tegenkomen. Heel veel plezier nog!
Liefs uit Italie
Lieve Feike en Marije,
Nu al hartstikke mooie belevenissen. Leuk hoor! Moest wel erg lachten dat je gewoon naar PSV hebt gekeken Feik! Jan keek gisteren natuurlijk ook en hij vond dat ik naar je moest sms-en. Maar goed dat ik dat nog niet gedaan had! Ben razend benieuwd of jullie in Chilonga ook met ons kunnen internetten/sms-en. Zou wel heel leuk zijn.
Overigens ik vond he mailen uit Bolivia en zo ook altijd heel leuk omdat het meteen een soort vakantiedagboek is. Ik ga straks even jullie verblijfplaats googelen.
Veel liefs!
Lieve schatten,
Wat maken jullie allemaal al weer mee, en dat alles in zo'n prachtig land met heerlijk weer! Genieten maar.
Echt jammer dat je Katie gemist hebt, Marije.
Wat de Michael Boogerdclassicer betrefd, hier zijn ook nog liefhebbers Feike.
We zijn druk met pakken voor Roemenie en we krijgen heel veel zin. Zeker als je hoort hoe fijn het is om mensen weer te ontmoeten.
Goeie reis naar Chilonga,
Liefs van ons allemaal!
Hoi avonturiers,
Hier een berichtje uit het saaie, regenachtige Zoetermeer aan alle buitenlandgangers. Het klinkt allemaal goed, hopelijk hebben jullie een goede reis naar Chilonga achter de rug (per bus of taxi) als jullie dit lezen. We volgen jullie op de voet, groetjes van Monique en Pa Hugens en een vette lik van Ricky!
ola!
klinkt goed luitjes! hoop dat jullie een mooie tijd hebben! hier is het ook errug fijn, lekker weer, leuke mensen en veel te leren! waarschijnlijk bijna net zo primitief als bij jullie, hahaha!
geniet, liefs loes (uit suriname uiteraard..)
hoi Marije en Feike, hartstikke leuk om met jullie mee te reizen. Vanuit Krimpen wensen we je een heel
fijne verjaardag gezellig met vriend(en) en collega's.
van harte gefeliciteerd ook namens Dennis Rick en Marinda.
Kan toch je gewone eümailadres gebruiken, hoor wel Krijg je onze smsjmamaes wel binnen_