jarig, kippen en een weeshuis
hoi fruike1 en fuike2
hoe gaat het met de uilskuikens die mamma had gekocht bij www.koopeenkip.nl trouwens wat een domme naam koopeenkip, maar toch wel grappig
ik ben blij dat je niet zaterdag in je bed ligt zo dat ik ongestoord kan computeren
veel plezier nog en groetjes van rick
Dag broer en Marije!
Marije nog gefeliciteerd met je verjaardag! Had Feike nog wat leuks voor je meegenomen uit Nederland of is het een Zambiaans cadeautje geworden?
Jullie verhalen zijn erg leuk! Geniet ervan!
Liefs Stijn
Heey Marije, nog gefeliciteerd met je verjaardag ?? lang nie gesproken. wel erg leuk om zo je reisverhalen bij te kunnen houden. helemaal natuurlijk omdat alles me zo bekend voor komt !!! klopt het dat er ook een cheshire home in chilonga is ?? dacht ik namelijk maar ja weet het ook allemaal niet meer zeker. heel veel succes en k zal zekers al je verhalen lezen.
groetjes hester ( je weet wel die kleine blonde van t schaatsen)
Lieve twee,
Wat een prachtige verhalen weer zeg! Leuk dat je Teake kunt horen in Zambia. Gisteren hebben we gekeken naar Micheal Boogert en zijn sprong bij de Victoria Falls! Moest echt weer aan de film van 2 jaar geleden denken, wat is het daar toch super mooi!
Morgenavond gaan we afscheid nemen van Jordy bij ons thuis, ik wilde jullie nog bellen maar heb daar toch maar van af gezien hahahahaha!! We zullen jullie missen en een wijntje op jullie drinken!
Geniet volop van het co-schap en succes met het maken van de planning!
Liefs en dikke XXX
Rob en Tas
Hoi Feike en Marije!
Leuk om op deze manier alles een beetje mee te beleven, het klinkt allemaal ontzettend leuk en indrukwekkend. Eigenlijk zou iedereen zoiets gedaan moeten hebben, bij mij staat het nu in ieder geval zeker op mijn lijstje!
Blijf vooral schrijven en geniet ervan!
Liefs Laura
Hey Feike en Marije!
Ontzettend leuk dat jullie het zo naar je zin hebben en dat alles zo goed loopt. Heb ook gekeken naar die aflevering van de Mol met Boogert, heb nog gekeken of ik jullie zag, maar volgens mij niet...
Gisteravond bij Tas gegeten met Klaas, Jordy en Rob. Was erg gezellig, hebben afscheid genomen van onze wereldreizigers! Jullie zijn ook nog ter sprake gekomen, niets dan goeds overigens hoor!!
Nou, geniet ervan en lekker veel foto's maken, dan kom ik ze allemaal bekijken als jullie weer terug zijn...
Dikke kus voor alletwee,
Jacomar
Wat bijzonder om dit alles mee te maken in Afrika. En zowaar patat! Ook hoeven jullie niet bang te zijn aan het einde van de rit geen conditie meer te hebben. Je gaat gewoon met een vrachtwagen mee die op de helft van de route er gewoon mee kapt. ;-) Wat een verhaal. Prachtig!
Hier alles goed. Semmetje loopt als een kievit door het huis. Achter een kratje of alles wat maar vooruit beweegt of gewoon als Mowgli op handen en voeten! Ook zegt hij 'oh o' telkens als er iets valt of als hij het op de grond gooit (en wij moeten het natuurlijk oppakken) en moeten dopjes op flesjes en de deksel op de blokkendoos (heel belangrijk! hahaha).
Blijf schrijven, wij blijven jullie volgen!
Smakkerd,
Rein, Lautje & Sem
Hi Marije en Feike!
Wat fijn om te lezen dat er nog steeds geen spat veranderd is! Mini-busjes met 17 mensen, altijd op het laatste restje benzine rijden, de PEP en de slager! Hoe ziet die Mango Tree van Katie er eigenlijk uit? En wat kun je er eigenlijk doen? Katie was er in haar mailtjes vooral heel lyrisch over zonder nu echt te zeggen wat het precies is... Fijn dat die computer in het lab nu internet heeft, dat is echt een uitkomst! En Given met Eric, mooi verhaal! Zit die Eric dan trouwens nog wel in Chilonga?
Vrijdagavond vlieg ik naar Indonesie, iets totaal anders natuurlijk, maar ik zal blij zijn als ik Ilse eindelijk weer zie! Daarnaast ben ik natuurlijk ook zeer benieuwd hoe het land verder is.
Hou me op de hoogte van jullie verhalen!
Houdoe Jordy